Kestävä kehitys ja eettisyys liiketoiminnassa – nuo sanat, jotka ovat nyt kaikkien huulilla. Me Franklinilla haluamme myös kantaa oman kortemme kekoon ympäristön puolesta. Nämä teot näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme, sekä linkittyvät vahvasti osaksi liiketoimintamme laajempaa kuvaa.

Rakennusala on monena vuonna ollut Suomessa toiseksi suurin jätteiden tuottaja, minkä vuoksi meidän kaikkien tulee ottaa ympäristökysymykset vakavasti. Jotta rakennusalalla parempi jätehuolto saadaan rullaamaan, tarvitaan siihen kaikkien työmaalla työskentelevien panos. Me Franklinilla haluamme kantaa oman kortemme kekoon ympäristön puolesta, ja taistella omalta osaltamme työmaiden jäteongelmaa vastaan.  

 

 

Konkreettisia toimenpiteitä ekologisemman rakennusalan puolesta teemme muun muassa varastoimalla ylimääräiset tarvikkeet ja käyttämällä niitä seuraavalla työmaalla – näin pystymme pienentämään hävikin määrää. Pyrimme myös aina optimoimaan ja keskittämään kaikki tavarantoimituksetHyvä varastonhallinta on toiminnassamme myös tärkeässä roolissa.  

 

 

Haluamme olla luomassa parempaa huomista. Tätä liiketoimintamme ideologiaa pyrimme toteuttamaan luomalla tulevaisuuden äly-innovaatioita, jotka edustavat energiaviisaampaa sukupolvea.