Me Franklinilla uskomme yhteistyön ja hyvän fiiliksen voimaan. Huippujengillä saadaan aikaan huipputuloksia. Haluamme rakentaa yhdessä parempaa huomista jo tänään. Haluamme olla edelläkävijä tulevaisuuden sähköurakoinnissa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme kiinteistöjen ja rakennusten sähköteknisiäratkaisuja modernilla ja dynaamisella otteella. Intohimo näkyy kaikessa tekemisessämme – haluamme parantaa asiakkaidemme elämänlaatua erottuvilla ja energiaviisailla sähköratkaisuilla. Yhteistyö ja hyvä tekemisen meininki ovat aina olleet Franklinilla kantava voima. Meillä toimistolla vallitsee rento ja kannustava ilmapiiri, jossa luomme yhdessä tulevaisuuden älykkäitä ratkaisuja. Hommat hoidetaan vakavasti – muttei tosissaan.

 

Vuonna 2020 jengimme laajeni uusilla ja innovatiivisilla osaajilla, minkä ansiosta olemme valmiita tarttumaan yhä kunnianhimoisempiin projekteihin ja jatkamaan hyvin startannutta kasvutarinaamme.

 

Energisyyttä ja motivaatiota ei tästä jengistä puutu, ja haluammekin jatkuvasti löytää joukkoomme uusia huipputehokkaita energia-alan pioneereja. Jos olet uusi Franklin, hae mukaan ammattimaiseen joukkoomme rekrytointilomakkeen kautta!