Team
Franklin

Franklin Oy – Fiksumpaa sähkö-
urakointia

Franklin on nuorekas ja kasvava sähköalan edelläkävijä. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme kiinteistöjen ja rakennusten moderneja sähköteknisiä ratkaisuja dynaamisella otteella. Intohimomme on toteuttaa erottuvia kiinteistöratkaisuja, jotka lisäävät sekä asukkaan elämänlaatua että rakennettavan kohteen vetovoimaa. Uskomme yhteistyön voimaan ja käytössämme on uusimmat energiaviisaan rakentamisen vaatimuksiin vastaavat järjestelmät ja tuotteet.

 

Ota yhteyttä, tehdään parempi huominen yhdessä jo tänään.

Team Franklin

 

Perustimme IG Kodit Oy:n vuonna 2015 tarkoituksenamme kehittää asumisen mukavuutta ja älykkyyttä. Olemme keränneet arvokasta kokemusta kohteiden suunnittelusta, urakoinnista ja käyttöönotosta ja huomanneet, että visiomme alasta ja sen tulevaisuudesta kantaa vieläkin pidemmälle. Viime aikoina olemmekin siirtyneet toteuttamaan isompia kokonaisuuksia.

Vuonna 2020 joukkomme laajeni vahvoilla asumisen ammattilaisilla, joilla on sama näkemys tulevaisuuden asumisesta. Tämän seurauksena olemme valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin, kasvattamaan mittakaavaa ja jatkamaan hyvin alkanutta kasvutarinaa.

Olemme nyt Franklin Oy!

 

Jos haluat mukaan iloiseen joukkoomme, ota yhteyttä rekrytointilomakkeen kautta. Etsimme jatkuvasti uusia energisiä osaajia.
team-1

Tino Suomela

Perustajaosakas, Toimitusjohtaja

Meilaa: tino.suomela(at)franklinoy.fi

”Franklinin perustajajäsen, jonka intohimona on älykkään asumisen mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa. Modernin kiinteistön toteutus vaatii modernin, sekä innovatiivisen toteuttajan ja tähän tarpeeseen Tino on yhdessä tiiminsä kanssa valmis vastaamaan.

team-3

Roope Martikainen

Perustajaosakas, Myynti ja tarjouslaskenta

Soita: 040 418 9959
Meilaa: roope.martikainen(at)franklinoy.fi

”Kiekkouralta opittu työmoraali näkyy vahvasti jokapäiväisessä tekemisessä ja luo kivijalan yrittäjyydelle. Läppä lentää, mutta tiukan paikan tullen ottaa vastuun itselleen. Kotiasiat kunnossa ja urheilu kiinnostaa.”

team-4

Tuomas Mäkelä

Osakas

”Modernin asumisen visionäärinen moniottelija, joka on tullut tunnetuksi mm. Bo:n kasvutarinasta. Laaja-alaisella näkemyksellä varustettu luova ja ihmisläheinen kehittäjä & kasvun tekijä. Todellinen design-entusiasti sekä elämän makeampien puolien fiilistelijä, jonka lasi on aina puoliksi täynnä. Intohimona asiakas- ja työntekijäkokemus.”

team-5

Anna Ritakallio-Mäkelä

Osakas

”Timanttinen tuntuma yksityiskohtiin sekä kirkas kokonaisnäkemys ovat Annan ehdottomia vahvuuksia. Aurinkoa ympärilleen säteilevä Anna saa energiansa ihmisistä sekä elämänmakuisesta elämästä yleisesti. Intohimoina design ja asuminen.”

franklin-favicon

Juha Purolinna

Osakas, Tuotanto ja projektit

Meilaa: juha.purolinna(at)franklinoy.fi

”Jupe tuo Franklinille vankkaa sähköalan ammattitaitoa ja rauhallista tilanteiden ratkaisukykyä. Tuotannon ”isähahmo”, joka pelaa joukkueen eteen ja antaa joka päivä 110% itsestään. Jupella on vahva visio sähköalan tuotannon- ja projektinhallinnan kehittämiseen ja tämä luo Franklinin kasvulle tukevan kivijalan!”

cropped-franklin-favicon-1.png

Jesper Ceder

Sähkösuunnittelu

Meilaa: jesper.ceder(at)franklinoy.fi

”Monipuolinen sähköalan osaaja, joka on hankkinut kokemuksensa asennuksista kentältä ja  sähkösuunnittelusta. Taustan ansiosta ymmärtää koko ketjun toiminnan toimistolta työmaalle ja pystyy näin tukemaan projekteja mallikkaasti.

cropped-franklin-favicon.png

Justus Hämäläinen

UX/UI-Suunnittelu, Tuotekehitys

Meilaa: justus@franklinoy.fi

Niko-Rautiainen_Franklin_sahkourakointi-alykodit

Niko Rautiainen

Sähköasentaja

”Asentajaesikoiselta löytyy vauhtia ja taitoa tehdä mitä vaan ja missä vaan. Kiinnostus urheiluun vapaa-ajalla näkyy sporttisina suorituksina työmaalla. Hyvä huumorintaju ja loistava asenne ovat hioneet Nikosta kovan luokan ammattilaisen ja mahtavan työkaverin.”

Antti-Nissi_Franklin_sahkourakointi-alykodit

Antti Nissi

Sähköasentaja

”Rento työkaveri, jolta taipuu myös tummempikin huumori. Tekemisessä näkyy halu tehdä asiat kunnolla eikä puolivillaisesti. Tietotaidon karttuminen on ollut huomattavaa työhistorian aikana ja nälkä oppia uutta on kova. Plussaa myös ajattelusta laatikon ulkopuolelta, soveltaa aiemman työuran taitoja sähköasennustöissä.”

Joni-Vuorela_Franklin_sahkourakointi-alykodit

Joni Vuorela

Sähkö- ja teleasentaja

”Joni on vuosien ammattitaidon omaava alan rautainen ammattilainen, jonka työssä näkyy varma ja rauhallinen ote kaikkiin työtehtäviin. Joni hallitsee hyvin isommatkin kohteet ja pystyy ratkaisemaan haastavatkin ongelmat. Hyvä huumorintaju ja rento meininki tekevät Jonista päivittäin loistavan työkaverin”

franklin-favicon

Eero Ilander

Sähköasentaja

”Sähköalan tulevaisuuden osaaja, joka painaa työmailla tukka putkella ja pilke silmäkulmassa.”

Robin-Niinimaa_Franklin_sahkourakointi-alykodit

Robin Niinimaa

Sähköasentaja, Kärkimies

”Osaava ja kokenut työmaan johtohahmo, jonka kanssa asiat vain hoituvat ja jonka ongelmanratkaisukykyyn on helppo tukeutua. Robin tuo työpäiviin rentoa pilke silmäkulmassa meininkiä, sekä projektin onnistumiseen tarvittavaa motivoitunutta asennetta.”

franklin-favicon

Jussi Holma

Sähköasentaja, Kärkimies

”Jussi on pitkänlinjan sähköalan ammattilainen, joka tuottaa yhdessä työryhmänsä kanssa laadukkaita ja aikataulussa pysyviä projekteja. Holvit on parasta, mitä voi tehdä housut jalassa!”

franklin-favicon

Joonas Lukkarinen

Sähköasentaja, Kärkimies

”Motivoitunut ja tunnollinen sähköalan pioneeri, jonka kanssa työmaalla ei hammasta purra. Joonas vie projektit maaliin, vaikka väkisin! Jos oot aina miettiny, kuka takapenkiltä huutelee, niin Joonas se sieltä usein löytyy.

 

franklin-favicon

Joni Saastamoinen

Sähköasentaja, Kärkimies

franklin-favicon

Joni Hytönen

Sähköasentaja, Kärkimies

cropped-franklin-favicon-1.png

Joona Siren

cropped-franklin-favicon-1.png

Henri Härme

franklin-favicon

Aki Haakanen

Sähköasentaja